Has taxonomy term
ypopsifios naousa

ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ξξ

ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ονομάζομαι Εμμανουήλ Ανθόπουλος, και γεννήθηκα στο Γιαννακοχώρι Νάουσας το 1975, όπου ζω με την οικογένειά μου, την σύζυγό μου Φανή Γιάγκα και τις δύο κόρες μας. έχω σπουδάσει Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός Αυτοκινήτων και εργάζομαι ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Με μεγάλη χαρά δέχτηκα να συστρατευθώ με τον Νίκο Κουτσογιάννη και τον συνδυασμό «Κοινός Τόπος» ώστε να υπηρετήσω με τις αρχές μου και το ήθος μου το κοινό καλό του τόπου μας.

ξξ

ΑΝΘΡΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Είμαι η Κατερίνα Ανθρακέα, 38 χρόνων, παντρεμένη με τον Χρήστο Μπουτκάρη. Έχουμε τρία παιδιά, τον Νικόλα, την Όλγα και τον Άγγελο.
Εργάζομαι 18 χρόνια στο Νοσοκομείο Νάουσας και είμαι μέλος του Δ.Σ . του σωματείου εργαζομένων. Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι μέλος στο Δ.Σ. του ΚΑΠΗ του Δήμου Νάουσας, του ΚΗΦΗ και παιδικών σταθμών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Είμαι Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας. Είναι τιμή για μένα να δηλώνω υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην παράταξη του Νίκου Κουτσογιάννη, γιατί εκτιμώ την ειλικρίνεια, το ήθος και την εργατικότητα του. Ήταν πάντα στον χαρακτήρα μου η ανησυχία για τα κοινά και η διάθεση συμμετοχής. Είμαι έτοιμη να σηκώσω τα μανίκια και να υπηρετήσω τους συνδημότες μου. Χρειάζεται δουλειά για να πραγματοποιηθούν οι μεγαλεπήβολοι στόχοι και τα σημαντικά έργα που θα αλλάξουν τον Δήμο μας. Τα πρώτα βήματα έγιναν. Μπήκε το νερό στο αυλάκι. Και συνεχίζουμε!

gg

ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δικηγόρος

Είμαι ο Σταύρος Βαλσαμίδης, γιός της Σοφίας Λάλα και του Τάσου Βαλσαμίδη. Γεννήθηκα στη Νάουσα το 1971, όπου πέρασα τα μαθητικά μου
χρόνια. Μετά τις σπουδές μου στη Νομική, ασκώ μαχόμενη δικηγορία συνεργαζόμενος με τον πατέρα μου Τάσο Βαλσαμίδη στη Νάουσα. Το 2014, εκλέχθηκα με τον συνδυασμό «Κοινός Τόπος». Και το 2017 ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης μου εμπιστεύτηκε την αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Τα όσα υλοποιήθηκαν και δρομολογήθηκαν κατά την παρούσα θητεία είναι εντυπωσιακά: Οργανώσαμε, βάλαμε σε τάξη και ρίξαμε φως σε διαδικασίες, θεσπίσαμε φεστιβάλ και εκδηλώσεις, κατασκευάσαμε έργα, βελτιώσαμε την καθημερινότητα με κάδους απορριμμάτων υπέργειους, υπόγειους, με ασφαλτοστρώσεις. Ξεκινάμε αναπλάσεις σε όλο το κέντρο του αστικού ιστού. Καινοτομήσαμε και βάλαμε μπρος για ένα αύριο του Δήμου μας με έσοδα από την καθαρή ενέργεια του νερού, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει πριν από δεκαετίες. Εξασφαλίσαμε για τον Δήμο Νάουσας έξι άδειες υδροηλεκτρικών σταθμών. Τα έργα που έχουν δρομολογηθεί πρέπει να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν. Γι αυτό τον λόγο θα δώσουμε τον τίμιο αγώνα μας. Φίλες και φίλοι, δηλώνω παρών στην πορεία του Δήμου μας προς το μέλλον, θέτω τις δυνάμεις μου στην διάθεσή σας και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που ήδη μου δείχνετε για τον ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ!

δφ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ονομάζομαι Βασίλης Βασιλείου του Χρήστου και της Φανής. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Γιάντση και έχουμε 2 παιδιά τον Χρήστο 12 χρόνων και τη Μαρία 5 χρόνων. Τα τελευταία 18 χρόνια εργάζομαι ως ελαιοχρωματιστής, ανέκαθεν όμως έτρεφα ενδιαφέρον για τα κοινά. Στο πρόσωπο του Νίκου Κουτσογιάννη και στον συνδυασμό Κοινός Τόπος, βρήκα το όραμα που και ο ίδιος τρέφω για τον τόπο όπου επιθυμώ να μεγαλώσουν και να παραμείνουν τα παιδιά μας. 

φδφ

ΔΟΛΔΟΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκα στη Νάουσα το 1971. Εντόπιος από τον πατέρα μου και Πόντιος από τη μητέρα μου. Ονομάζομαι Δολδούρης Θεόδωρος του Τάκη και της Βάσως το γένος Παραστατίδη. Ο πατέρας μου υπήρξε για μία πενηνταετία χαρακτηριστική φιγούρα της παλιάς αγοράς της Νάουσας, κατά την περίοδο της ανοικοδόμησης και της ανάπτυξης των δεκαετιών του 1950 και έπειτα. Κορδελάς αρχικά και αργότερα δάσκαλος οδήγησης. Σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στη Θεσσαλονίκη, στο Αριστοτέλειο και συνέχεια στη Νομική Σχολή του ΔΠΘ.. Ως φοιτητής στη Θεσσαλονίκη γνώρισα τη Μαγδαληνή Σαριδάκη, η οποία επρόκειτο να γίνει στη συνέχεια σύντροφος στη ζωή μου. Δασκάλα στο επάγγελμα, υπηρετεί σήμερα σε δημοτικό σχολείο της πόλης μας.  Εργάστηκα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα: πωλητής, λογιστήριο, εσωτερικός ελεγκτής και ως διοικητικό στέλεχος. Από το 2003 ως εφοριακός, μέσω ΑΣΕΠ, υπηρέτησα σε μεγάλη Δ.Ο.Υ. του κέντρου της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο Ηράκλειο, στη Νάουσα και - λόγω του κλεισίματος - στη Δ.Ο.Υ. Βέροιας, την τελευταία πενταετία. Στις οικονομικές εφορίες εργάστηκα πάνω σε όλα τα φορολογικά αντικείμενα με κυριότερο αυτό των φορολογικών ελέγχων. Συμμετείχα επίσης με την ιδιότητα του εκπροσώπου της οικονομικής εφορίας σε διάφορες επιτροπές (δημοπρασιών, εκτιμήσεων, καταστροφής αποθεμάτων κ.λπ.). Είμαι ορισμένος ως πραγματογνώμονας της Δ.Ο.Υ. στη διάθεση των δικαστικών αρχών, για φορολογικά θέματα. Παρακολούθησα δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες πάνω στα οικονομικά της ανάπτυξης, σε θέματα ελεγκτικής, στη λογιστική- φοροτεχνική και το φορολογικό δίκαιο. Θεωρώ ότι ο Δήμος μας έχει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης λόγω των πολλών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Δήμαρχός μας ο Νίκος Κουτσογιάννης, πληροί τις προϋποθέσεις να αναδείξει τα πλεονεκτήματα αυτά και να του δώσει την προοπτική που του οφείλεται. 

δφ

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ονομάζομαι Γιάννης Ευθυμιάδης. Γεννήθηκα στον Πολυπλάτανο Νάουσας το 1949 όπου και τελείωσα το Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο. Το 1976 τελείωσα την Ιατρική Σχολή ΑΠΘ και το 1982 πήρα την ειδικότητα του δερματολόγου.Από το 1983 είμαι κάτοικος Νάουσας Ημαθίας.
Είμαι παντρεμένος με την Τάνια Γεροθανάση και έχω 2 παιδιά και 3 εγγόνια. Συνεχίζω να ασκώ την Ιατρική με την ειδικότητα της δερματολογίας.
Διετέλεσα 20 χρόνια στα κοινά: Δήμος Ειρηνούπολης (12 χρόνια) και Δήμος Η. Π Νάουσας (8 χρόνια) ως δημοτικός σύμβουλος. Το 1998 ήμουν υποψήφιος Δήμαρχος Ειρηνούπολης. Είμαι 18 χρόνια στο ΔΣ του Συμβουλίου του Γηροκομείου Νάουσας. Είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου "Αριστοτέλης" από το 2000 και συνεχίζω μέχρι σήμερα, με το έργο που αφορά την αποκατάσταση και επανάχρηση του κτιρίου "Μούγγρη" καθώς επίσης και άλλων τεσσάρων κτιρίων. Πρόεδρος ΙΛΜΝ 2003-2005. Συμμετέχω και σε άλλους 3 συλλόγους με πολυετή δράση και με πολλές εικαστικές εκθέσεις ξυλογλυπτικής σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Το 1986 εθελοντής επιμορφωτής. Συμμετοχή στην προστασία ανηλίκων Βέροιας. 1983 Πρόσβαση ΟΚΑΝΑ, επί 15 έτη. Στο ΚΑΠΗ Νάουσας για 16 χρόνια, στο Περιβάλλον, στον Αθλητισμό, στην Πίστη μας και σε πολλές άλλες δραστηριότητες. 
 

ξξ

ΖΑΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Γεννήθηκα το 1977 και είμαι το δεύτερο παιδί του Γιώργου Ζάχου και της Σοφίας Μπαρμπαρούση. Αδερφή μου είναι η Αθηνά Ζάχου. Το 1997 ο πατέρας μου, μου εμπιστεύεται το οικογενειακό μας ταξί. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Μάρα του Ιωάννη και έχουμε δύο παιδιά, τον Γιώργο και τον Ιωάννη. Είμαι εκλεγμένος στη Διοίκηση του Ράδιο ταξί Νάουσα. Από το 2001 έως το 2014 έχω διατελέσει ταμίας, γενικός γραμματέας και πρόεδρος του τοπικού μας σωματίου, εκπροσωπώ τους συναδέλφους μου και στο περιφερειακό συμβούλιο ΤΑΧΙ της Κεντρικής Μακεδονίας ως Αντιπροέδρου. Από το 2015 συμπληρώνω την επαγγελματική μου ενασχόληση με την ανάληψη των εργασιών του εκδοτηρίου εισιτηρίων στο ΚΤΕΛ Ημαθίας στο σταθμαρχείο της Νάουσας, και εξυπηρετώ τους συνδημότες μου σε κάθε είδους μετακίνησης με το ιδιόκτητο 9θέσιο ΤΑΧΙ ειδικής μίσθωσης. Πιστεύοντας στα οφέλη του εθελοντισμού στις τοπικές κοινωνίες, συμμετέχω ενεργά στο μητρώο εθελοντών, με συνεχή και ενεργή προσφορά στη διοργάνωση της Αποκριάς του Δήμου μας, ενώ προσφέρω τακτικά τις υπηρεσίες μου, ως οδηγός στο ΚΔΑΠ με Ειδικές Ανάγκες για τις μετακινήσεις τους. Συμμετέχοντας ως μέλος στα διοικητικά συμβούλια του Νομικού μας Προσώπου Κ.Κ.Π.Α. και της Δ.Ε.Υ.Α.Ν έλαβα γνώση και διοικητική εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση η οποία με γέμισε δύναμη να συνεχίσω την προσφορά μου στα κοινά και να διεκδικήσω με τη Δική σας ψήφο την εκλογή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στον ευλογημένο μας Τόπο.

δφσ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

Γεννήθηκα στη Μελβούρνη το 1973 και διαμένω μόνιμα στη Νάουσα. Εργάζομαι ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών και μεταφράστρια. Ο «ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ» στάθηκε για μένα εφαλτήριο σκέψης και προβληματισμού για το μέλλον των παιδιών μου, των παιδιών μας. Η πρόταση του Δημάρχου κ. Νικόλαου Κουτσογιάννη να συμμετέχω στην συλλογική προσπάθεια όλων μας για ένα καλύτερο αύριο, υπήρξε για μένα ιδιαίτερη τιμή. Με το βλέμμα μπροστά και ο καθένας με το δικό του τρόπο ας βάλουμε όλοι μαζί το προσωπικό μας λιθαράκι για έναν Τόπο άξιο των προσδοκιών μας!

δφ

ΚΑΛΠΑΞΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Ονομάζομαι Σοφία Καλπαξίδου και είμαι κόρη του Χαράλαμπου Καλπαξίδη και της Γαλάτειας Μπούζδη. Γεννήθηκα στη Νάουσα, όπου ζω μέχρι σήμερα και εργάζομαι ως διοικητικός υπάλληλος γραφείου. Έχω σπουδάσει Λογιστικά στη Θεσσαλονίκη και μιλάω την Αγγλική Γλώσσα, καθώς επίσης γνωρίζω άριστη χρήση Η/Υ. Διατελώ Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας από το 2014 έως και σήμερα. Από τη θέση αυτή φρόντισα να συνεισφέρω στη διεκπεραίωση σημαντικών έργων που συμβάλουν στην πρόοδο της πόλης μας,. Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αριστοτέλης, αρχηγός Προσκόπων στο τοπικό τμήμα Νάουσας και σήμερα είμαι ενεργό μέλος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρείας Νάουσας. Από το 2005 υπηρετώ ως εθελόντρια και υποστηρίζω όλες τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Νάουσας τον οποίο συνεχίζω να υπηρετώ μετά από τις πρόσφατες εκλογές και από τη θέση  του Ταμία. Στις επερχόμενες εκλογές συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της Δ. Ε. Νάουσας με το συνδυασμό «Κοινός Τόπος». Με κίνητρο την αγάπη μου για τον κοινό μας τόπο ζητώ να με εμπιστευτείτε με στόχο να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας και από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου της Ηρωικής Πόλης Νάουσας. 

ΗΓ

ΚΑΛΦΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ξξκ

ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκα στην Νάουσα τον Ιανουάριο του 1968. Τελείωσα το 1ο Λύκειο Νάουσας και στην συνέχεια σπούδασα στην Ντιζόν της Γαλλίας οινολογία, αμπελουργία και γευσιγνωσία, όπου και αρίστευσα. Παρακολούθησα για χρόνια σεμινάρια σχετικά με την καλλιέργεια της αμπέλου και την βελτίωση γενικότερα της αμπελουργίας. Σπούδασα και μιλώ άριστα την Γαλλική και Αγγλική γλώσσα. Εργάστηκα ως οινολόγος αλλά και ως ειδικός σύμβουλος στο τμήμα αγροτουριστικής ανάπτυξης στην οινοποιητική εταιρεία Μπουτάρη. Αργότερα ακολούθησα τον κυρ Γιάννη Μπουτάρη[N1] και ήμουν απ' την πρώτη στιγμή μαζί του στην δημιουργία και εξέλιξη της εταιρείας «κυρ Γιάννη», σαν ιδρυτικό στέλεχος, με αυξημένα καθήκοντα,  πληρεξούσιος της εταιρείας και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Από το 2000 ασχολούμαι με τον πρωτογενή τομέα καλλιέργειας σταφυλιών και παραγωγής κρασιού, δημιουργώντας  την δική μου οινοποιεία. Το 2014 ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τα κοινά συμμετέχοντας  στο ψηφοδέλτιο του «Κοινού Τόπου» του Νικολάου Κουτσογιάννη όπου και εξελέγην  Δημοτικός Σύμβουλος. Από το Σεπτέμβριο του 2014 ως τον Απρίλιο του 2017 πέρα από τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου διετέλεσα μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και είμαι μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ως τώρα. Από τον Απρίλιο του 2017 έως και σήμερα είμαι Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος καθώς επίσης και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Είμαι παντρεμένος με την Μάτα Σεπιτάνου και έχουμε τρείς κόρες, την Φάνη, την Αναστασία και την Δήμητρα.

δφ

ΚΑΡΑΦΟΥΣΙΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

δφ

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σκεφτόμουν χθες με ένα φίλο το κείμενο για να ανακοινώσω την εκ νέου υποψηφιότητά μου στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ξεκίνησα πάλι όπως τον Απρίλη του ‘14. «Ονομάζομαι Νικόλαος Κουτσογιάννης του Δημητρίου και της Φρειδερίκης, το γένος Λιόλιου. Είμαι παντρεμένος με τη Χριστίνα Μαυρίδου και έχουμε 2 παιδιά, το Δημήτρη 6 ετών και την Έρικα, που έφτασε πια τα 2....». Και σταμάτησα εκεί. Σταμάτησα εκεί γιατί όλοι πια με ξέρετε, με γνωρίζετε χρόνια από τις δουλειές, στο free, στις μεταφορές, απ’ τις παρέες, στην Τούμπα, και τα τελευταία 5 χρόνια στα δημοτικά πράγματα. Πολλοί με λέτε Ντούκου. Τελευταία κάποιοι με έχουν βαφτίσει «εξάδελφο». Περήφανος είμαι, και για τα 2. Με γνωρίζετε όλοι για τον τρόπο που σκέφτομαι, που δουλεύω, που συνεργάζομαι, που ακούω, που προσπαθώ για το καλύτερο, που φροντίζω την οικογένειά μου, που αγαπάω το Αρκοχώρι, αλλά και τη βλάχικη «φλέβα» μου, που σας λέω καλημέρα, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο «παλιό», σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου μας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας, για την εμπιστοσύνη σας, και για την ήδη θερμή στήριξη της υποψηφιότητάς μου.
 

ηξ

ΜΑΛΑΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ονομάζομαι Μαλάκη – Δελητζάκη Αθήνα, γεννήθηκα το Μάιο 1969 στη Νάουσα από τους Μαλάκη Ιωάννη – Παρασκευή το γένος Βαϊκου. Έχω τη χαρά να είμαι μητέρα δύο υπέροχων αγοριών των Δελητζάκη Ηλία, 25 ετών, απόφοιτου του Α.ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Γεωπονίας MSc και Δελητζάκη Ιωάννη, 24 ετών απόφοιτου του Α.ΤΕΙ Κοζάνης Λογιστικής-Χρηματοοικονιμικών, μεταπτυχιακού φοιτητή του Α.ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Σύζυγος μου είναι ο τ. υπάλληλος της ΔΕΥΑΝ Δελητζάκης Χρήστος, γνωστός στα αθλητικά δρώμενα από την πορεία του ως προπονητής ποδοσφαίρου σε ομάδες της Ημαθίας. Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Νάουσας και έχω γνώσεις λογιστικής. Προτίμησα να ασχοληθώ με τα οικιακά και την ανατροφή των παιδιών, πάντα όμως με άγγιζαν και με κινητοποιήσουν ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης. Για το λόγο αυτό υπήρξα μέλος αλλά και Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και πανελληνίου συλλόγου τυφλών. Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολούμαι από το 2014 με τη σύμπραξη μου στην ομάδα της Δημοτικής αρχής ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ και από τη θέση της Προέδρου του Νομικού Προσώπου Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δ. Νάουσας, που μου εμπιστεύτηκε, παρακάμπτοντας το εμπόδιο της φυσικής μου αναπηρίας ο Δήμαρχος Νάουσας και επικεφαλής της ομάδας μας, κ. Ν. Κουτσογιάννης.  Επί των ημερών μου έγιναν προσλήψεις προσωπικού, οι παιδικοί σταθμοί συμμετέχουν στα προγράμματα ΕΣΠΑ (μη καταβολή τροφείων) αλλά και αδειοδοτήθηκαν οι κτηριακές εγκαταστάσεις τους. Λειτούργησαν νέα βρεφικά τμήματα στην πλειοψηφία των σταθμών και το πρώτο βρεφικό τμήμα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κοπανού. Οργανώθηκαν εξ αρχής τα ΚΑΠΗ. Στα ΚΗΦΗ δόθηκε νέα πνοή, φροντίζοντας τους ηλικιωμένους με σίτιση και στοχευμένες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις. Αδειοδοτήθηκαν με άδειες λειτουργίας τα ΚΔΑΠ – ΜΕΑ και τα ΚΔΑΠ. Αναφορικά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός των εξυπηρετούμενων περιστατικών με γνώμονα την προσκόμιση των απαραίτητων νόμιμων δικαιολογητικών. Μετά από αρκετή σκέψη και έχοντας την υποστήριξη της οικογένειας μου, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου εκ νέου στον εκλογικό στίβο, συντασσόμενη με τον νυν Δήμαρχο, κ. Ν. Κουτσογιάννη και τη Δημοτική Ομάδα του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ. Εναποθέτω την επανεκλογή μου στη κρίση των πολιτών, υπογραμμίζοντας με τη συμμετοχή μου τη διάθεση που έχω για συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου μας στον τομέα της πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής.

σφ

ΜΑΝΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημήτρης Μάντσιος του Κωνσταντίνου και της Ολυμπίας, το γένος Αχλιώπα, και συνοδοιπόρο στη ζωή την Ρένα Αλατσίδου, έχουμε δύο κόρες την Ολυμπία και την Κατερίνα. Αποφοίτησα από τη ΣΤΕ της Ρόδου και μετεκπαιδεύτηκα στο Centre RegionalEurope de Tourism. Εργάστηκα στο Mira Mare στη Ρόδο και στις δύο επιχειρήσεις του Δήμου Νάουσας τη ΔΕΤ και τη ΔΕΤΑΒ. Το 2000 δήλωσα οικειοθελή αποχώρηση όπως και η Ρένα από την ΔΙΚΕΝΑ, δημιουργώντας μαζί το Ξενοδοχείο Εσπερίδες. Επιμορφώνομαι συνεχώς και διδάσκω πιστοποιημένα τη Μαγειρική Τέχνη. Προεδρεύω για 15 χρόνια στην Ένωση Ξενοδόχων της Ημαθίας και έχω πλούσιο διοικητικό έργο σε πολιτιστικούς και φιλανθρωπικούς συλλόγους του Δήμους μας.

δγ

ΜΑΤΟΣΙΑΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Αγαπητοί συμπολίτες μου, σας αναγγέλλω την υποψηφιότητα μου ως Δημοτική Σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Η,Π Νάουσας με τον συνδυασμό "Κοινός Τόπος" με επικεφαλής τον Νίκο Κουτσογιάννη. Με ειλικρίνεια σας δηλώνω,ότι κατεβαίνω υποψήφια συνειδητά, με αίσθημα ευθύνης και θέληση προσφοράς για τον τόπο μας και τους κατοίκους του. Την επιλογή μου αυτή για συμπόρευση με τον νυν Δήμαρχο,την επέλεξα γιατί δικαιούμαστε και αξίζουμε ως νέοι, ένα καλύτερο μέλλον, ευημερίας και ανάπτυξης. Ζητώ την ψήφο σας και σας βεβαιώνω ότι θα φανώ αντάξια αυτής. Θα ενεργώ πάντα με ειλικρίνεια και προθυμία για να συνεχίσει αυτό το μεγάλο έργο που ξεκίνησε ο συνδυασμός μας για την υλοποίηση των στόχων του προγράμματος μας. Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προσθέσουμε αξία στον τόπο μας,με γνώμονα πάντοτε το κοινό συμφέρον,συνθέτοντας τις απόψεις μας και παραμερίζοντας τις διάφορες μας.

ypopsifios naousa

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

σφηκφσ

ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ

Ονομάζομαι Μπαλτατζίδου Μάρθα του Χρήστου και της Ελένης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία. Αποφοίτησα από την σχολή Λογιστών -Κοστολόγων-μηχανογράφων και από το 1991 αφού τελείωσα την πρακτική μου εργάστηκα ως υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο εώς το 2006 που πλέον απέκτησα το δικό μου γραφείο. Αυτό που έχει αξία σε έναν άνθρωπο είναι ο χαρακτήρας,η εργατικότητά και ο τρόπος που φέρεται. Εμπιστευτείτε μας γιατί είμαστε νέοι άνθρωποι που μάθαμε να σηκώνουμε τα μανίκια κ να δουλεύουμε. Με λόγια μόνο δεν χτίζεται τίποτα. Σας ευχαριστώ κ πάλι για την στήριξη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας.
 

δφ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

palamida

ΠΑΛΑΜΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑ

Ονομάζομαι Ελπίδα Παλαμίδα και γεννήθηκα το 1979 στη Νάουσα. Αποφοίτησα από το τμήμα φυτικής παραγωγής του Τεχνικού Λυκείου Νάουσας και εισήχθην στο τμήμα φυτικής παραγωγής του ΤΕΙ Φλώρινας. Ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στο "Κτήμα Κυρ-Γιάννη και από τότε εργάζομαι εκεί τα τελευταία 17 χρόνια σαν Τεχνολόγος Γεωπόνος στο τμήμα του επισκέψιμου. Στα μέσα της επαγγελματικής μου πορείας, παντρεύτηκα και απέκτησα δυο παιδιά, τον Ηλία 8 ετών και την Μαρία 4 ετών.

δφ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ηω

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

υξτ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ονομάζομαι Παπακωνσταντίνου Δημήτρης και γεννήθηκα το 1987 και είμαι δημότης της Ηρωικής Πόλης Νάουσας. Είμαι γιος του Μερκούριο και της Μαριας Παπακωνσταντίνου. Σύζυγός μου η Ειρήνη Καφαράκη από το Περιστέρι Αττικής. Το 2005 εισήχθην στη Σχολή Διοίκησης και Οργάνωσης στο Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης στο τμήμα Λογιστικής, όμως η αγάπη μου για το Όρος Βέρμιο και τον Τουρισμό είναι αυτά που με κράτησαν σε αυτή την πόλη. Το 2007 η οικογένεια μου δημιούργησε μια ξενοδοχειακή μονάδα στον ορεινό οικισμό του Αγίου Παύλου το Sfendamos Wood Village. Έκτοτε το κύριο επάγγελμα μου είναι στον κλάδο του τουρισμού. Τα ερεθίσματα, οι εικόνες και το όραμα που έχω για την περιοχή με βοηθάνε να δημιουργώ καινούργια πράγματα και δράσης ώστε η προβολή και η προσέλευση κόσμου να είναι Κοινό Καλό για αυτό τον Κοινό Τόπο.

σδφ

ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

σδ

ΡΟΥΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

σπ

ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ονομάζομαι Κώστας Σπανός, γεννήθηκα το 1983 και ζω στη Νάουσα. Οι γονείς μου είναι ο Γιώργος Σπανός και η Βάσω Γκέρου. Είμαι παντρεμένος με την Νανά Δούμου και είμαι πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασα Μηχανολόγος-Μηχανικός, και ασκώ επιχειρηματική δραστηριότητα. Με οδηγό τον Νίκο Κουτσογιάννη που με τίμησε με την πρότασή του, ζητώ την ψήφο σας για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, αγάπησα και την πόλη όπου θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου. 

δφ

ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

δγ

ΤΣΙΛΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Ονομάζομαι Στέργιος Τσίλκος. Γεννήθηκα και ζω στη Νάουσα με τη σύζυγο μου Αγλαία Ψαθά. Έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά,την Ευαγγελία που σπουδάζει Κοινωνική Λειτουργός στο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής και τον Ιωάννη που φοιτά στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στην Κοζάνη. Ως επαγγελματίας κρεοπώλης διατηρώ κατάστημα και συμπληρώνω το οικογενειακό μας εισόδημα με αγροτικές καλλιέργειες. Το 1999 μαζί με άξια μέλη συνιδρύσαμε τον Πολιτιστικό σύλλογο "ΝΤΑΒΕΛΗΣ" και εκλέχτηκα πρώτος Πρόεδρος του Συλλόγου. Το 2003, αφού παρέδωσα την σκυτάλη σε νέα πρόσωπα,το Δ.Σ με ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρο του συλλόγου,τίτλος τιμής για την προσφορά μου. Αποφάσισα να συνταχθώ ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ στη συνέχεια της προσπάθειας του Δημάρχου μας Νίκου Κουτσογιάννη για την δυναμική πορεία του Δήμου μας. Η επί δεκαετίας ενασχόληση μου με τα κοινά ,αλλά και η διάθεση προσφοράς στον τόπο μου, θεωρώ ότι θα βάλουν ένα επιπλέον λιθαράκι για την παραπέρα ανάπτυξη του τόπου μας. Με αρχές και τόλμη για τη Νάουσα που θέλουμε .

ΣΦΦΣ

ΤΣΙΟΥΛΗ ΒΕΡΟΝΙΚΗ

hgh

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ονομάζομαι Σταύρος Φουντούλης. Πρωτότοκος γιος του Γεωργίου Φουντούλη και της Σουλτάνας Καλαϊτζή. Γεννήθηκα το 1986 στην Νάουσα όπου και διαμένω μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Παναγιώτα Βράντση και έχουμε μία κόρη 2,5 ετών. Μετά το Ενιαίο Λύκειο συνέχισα τις σπουδές μου και αποφοίτησα από την σχολή Ειδικών Φοροτεχνικού Γραφείου. Ωστόσο, η αγάπη μου για την γη και πιο συγκεκριμένα για την αμπελουργία και την τέχνη της απόσταξης υπήρξε καταλυτική για να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτήν. Διατελώ από το 2015 έως και σήμερα Πρόεδρος του Συλλόγου Προσφύγων Νέας Στράντζας όπως και του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού του Αδιαιρέτου Δάσους Νέας Στράντζας. Συμπαρατάσσομαι και εγώ στον Κοινό Τόπο του Νίκου Κουτσογιάννη, καθώς θεωρώ υποχρέωση όλων των νέων να βγουν μπροστά, να αγωνιστούν και να πάρουν την τύχη του ευλογημένου αυτού τόπου στα χέρια τους.

κξ

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΑΖΛΟΥ

Ονομάζομαι Μαρία Χατζηκυριάκου. Γεννήθηκα το 1987 στη Νάουσα όπου και διαμένω. Είμαι παντρεμένη με τον Νικόλαο Γιάγκο και μαζί αποκτήσαμε ένα αγοράκι. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Κοινωνική Διοίκηση και έχω την πιστοποίηση γνώσεις του συστήματος γραφής και ανάγνωσης Τυφλών Braille. Είμαι πρόεδρος του συλλόγου Mom in action από το 2013 έως σήμερα. Ένας σύλλογος που προσφέρει βοήθεια στις άπορες οικογένειες του δήμου μας. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζομαι στον Δήμο Η.Π Νάουσας, στον τομέα Κοινωνικής Πολιτικής. Παράλληλα το 2017-2018 εργάστηκα ως σύμβουλος επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας του Δήμου Αλεξάνδρειας. Η δραστηριοποίησή μου για 7 περίπου χρόνια στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής στην εποχή της κρίσης με τον ευρύ κατάλογο των ικανοποιημένων συμπολιτών μου αποτελούν επιβράβευση τόσο του επαγγελματισμού και της συνέπειας, όσο και της προσήλωσης στις ανάγκες των ανθρώπων, στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα που μαζί αντιμετωπίσαμε. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου είχα την ευκαιρία και την τιμή να γνωρίσω πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα αναγνωρίσουν στο πρόσωπό μου έναν έντιμο, εργατικό, υπομονετικό και δίκαιο άνθρωπο, ικανό να τους εκπροσωπήσει στα δημοτικά δρώμενα. Αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Κοινός Τόπος» με τον Νίκο Κουτσογιάννη, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για έναν δήμο, πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης. Μοναδικός μας γνώμονας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων της Νάουσας. Για μια δημοτική αρχή προσιτή σε όλους, με σθένος και σύνεση.